Vi er snart i mål, og nå kan du bestille boka på startskudd.no: fnd.uz/farmorsioppskrift

Flere ganger har vi hørt folk si at «bestemors kjøttkaker er verdens beste», eller «farmor lager de nydeligste lefsene som finnes».

Det fikk oss til å tenke på hvor utrolig mange skjulte skatter som skjuler seg hos våre besteforeldre. Og hvor viktig det er å ta vare på disse oppskriftene.

Reisen startet for snart to år siden, da vi begynte innsamling av oppskrifter hos Ingrid Netland. Hun ga oss sin hemmelige oppskrift på jærgome – en oppskrift hun ikke hadde delt med noen andre!

Siden den gang har vi besøkt utrolig mange nydelige bestemødre, som har gitt oss både oppskrifter og deres personlige historier.

Alle besøkene har resultert i en bok full av nydelige bilder, fine historier, og ikke minst – fantastiske oppskrifter! Vi er sikre på at boka både vil vekke minner fra barndommen, og samtidig inspirere deg til matlaging.

Nå gleder vi oss til å ta deg med på reisen i kokeboka vår «Farmor si Oppskrift». 

I et begrenset opplag har vi laget en eksklusiv praktutgave, for deg som er ekstra opptatt av kvalitet og godt håndverk.

Praktutgaven lages for hånd på gamlemåte på TS bokbinderi, av Thomas Støyva. Innbindingen er av elegant mørkt skinn og kvalitetspapir, med nydelig gullpreging på omslaget. Retro-designet er inspirert av gamle kokebøker, som etter mange år på kjøkkenbenken fortsatt holder seg godt!

Vi selger kun 50 nummererte eksemplarer av denne utgaven, og den blir ikke tilgjengelig i bokhandel. Praktutgaven signeres og sendes sammen med handlenett, forkle og våre koselige matkort med motiver fra boka. Startskudd.no er en plattform hvor gründere får hjelp fra folket til å sette nye spennende prosjekter ut i live. På norsk kaller vi det for «folkefinansiering».

Vi har alltid hatt lyst å gi ut boka selv, med kreativ frihet og personlig nærhet til boka. Alt fra tekst og fotografering, til design og markedsføring, gjør vi på egenhånd, men til trykkingen av boka trenger vi deres hjelp. Det håper vi å få  gjennom «folkefinansiering» fra dere som har tro på prosjektet vårt.

Du kan bestille boka på startskudd.no:

fnd.uz/farmorsioppskrift