FOR BOKHANDLERE

[edgtf_section_title title_text=”BESTILLE BØKER TIL DIN BUTIKK? ” subtitle_text=”FARMOR SI OPPSKRIFT” text_align=”center” enable_separator=”yes”]Bokhandlere kan bestille boka gjennom sentraldistribusjon.

ISBN: 9788269047738

Andre forhandlere som ønsker å selge boka kan kontakte forlaget.

Mail: farmor@aasewiig.no

Tlf: 93687896.

Last ned bilder av boka til fritt bruk her

Forlagets omtale:

Alle har en bestemor som lager noe ekstra godt. Enten det er verdens beste komlemiddag, den flotteste kringla, eller det beste syltetøyet, så har oppskriftene én ting til felles: de stammer fra nydelige, håndskrevne kokebøker og årelang erfaring. Disse skjulte skattene er viktige å ta vare på, og det er dette denne boka handler om.

I Farmor si oppskrift har Ingrid Sandvik besøkt bestemødre som gleder mange med sin matlaging, og samlet deres beste oppskrifter. Sammen med fotograf Victoria Bergort har hun portrettert personene bak maten i hjemmene deres. Nå inviteres du med på reisen.

Denne boka er en hyllest til våre alles bestemødre, deres håndskrevne kokebøker og den kjærligheten som finnes i tradisjonsrik matlaging. Boka tar deg med hjem til herlige damer med livslang erfaring fra kjøkkenet, og lærer deg om mat som metter, og mat som varmer hjertet.

Bildene, historiene og de fantastiske oppskriftene vil vekke minner fra barndommen og inspirere til matlaging. Sammen tar vi vare på disse verdiene til neste generasjon, og hindrer at gode tradisjoner blir glemt.[/edgtf_section_title]

[edgtf_image_gallery type=”masonry” images_space=”yes” pretty_photo=”yes” images=”4614,4612,4619,4610,4613,4618″]