JENNY HEIMDAL

Jeg går offline

av | mar 27, 2019 | 51 kommentarer

Denne lørdagen var den lengste i mitt liv. Jeg har prøvd å skrive dette innlegget flere ganger men det har liksom ikke gått. Jeg har måttet skru av mobilen for å ikke få for mye pes fra jævlene i United Influencers som er drittsure for det som skjedde. Men jeg angrer ikke en dritt på det jeg gjorde. At jeg ikke innså hva jeg holdt på med før på lanseringsfesten, føler jeg sier noe om hvor blind jeg har vært.

Jenny Beans er kun et bullshitprodukt som jeg burde holdt meg for god for. For de av dere som har smakt dem vet dere at de ikke er særlig gode heller. Jeg har gått for langt, og glemt hvem jeg var da jeg starta denne bloggen. Alle dere har ikke følgt meg disse årene for å bli utsatt for kyniske reklamestunt. Dere fortjener bedre. Jeg fortjener bedre.

Og derfor har jeg bestemt meg for å ta grep og gjøre noe med det.

 

JEG SKAL VÆRE OFFLINE I 30 DAGER

 

 

Ja, for første gang på 8 år skal jeg ikke skrive til dere på bloggen. Jeg skal ikke være på Instagram eller Snap. Jeg har funnet ut at all tiden jeg har brukt på sosiale medier og bloggen har gjort noe med meg. Derfor tror jeg det rette er å koble av – bokstavelig talt. Gå offline. Aner ikke hva jeg skal gjøre, kanskje jeg kan lære meg å meditere eller noe, haha. Men jeg tror jeg har godt av det.

 

Så… Dette blir mitt siste innlegg på en stund. Jeg håper dere tenker litt over deres eget forhold til sosiale medier sammen med meg den kommende måneden. Dette blir både skummelt og vanskelig, men jeg gleder meg allerede til å komme tilbake og skrive EKTE innlegg om ting som faktisk betyr noe for meg.

 

<3  Jenny

 

51 Kommentarer

 1. Elisabeth

  Masse lykke til! Kommer til å savne deg masse, men håper du finner ut av det

  Svar
 2. Oda K

  Dette klarer du Jenny! <3 Blir rart, men gleder meg til du er tilbake

  Svar
 3. runa

  håper du finner ut av det men du vet at vi støtter deg UANSETT. Jeg tror dette er bra for deg og du er et godt for bilde for mange

  Svar
 4. Emma

  <3

  Svar
 5. Thea

  <333

  Svar
 6. -ragnhild

  <33

  Svar
 7. trinemor

  Dette klarer du!! Vi heier på deg Jenny. Gleder meg til du er tilbake <3

  Svar
 8. Bodil

  Bra beslutning! Sikker på at du kommer sterkere ut av det 🙂

  Svar
 9. Liv Marie

  Jeg vet hvordan det kan være å gå offline. Det er deilig men også ekkelt. Lykke til!!

  Svar
 10. live

  DU ER STERK! Vi støtter deg i alt <3

  Svar
 11. Kristiane

  Svevende kult å skikkelig Nydelig tale synes jeg du er den beste synes jeg å tøff modig ønsker deg alt godt ogha en fantastisk riktig god kveld fra meg å puse kompis 😀♥️🌌🐱

  Svar
 12. Sofie

  Digger deg!!

  Svar
 13. linselus

  Haha åh du e så søøøt og bra!! Begynte å le når du sa koss du velge parfyme😂 Herligt!

  Svar
 14. June

  har sett på debatten og synes du er kjempe tøff og modig Heier kjempe masse på deg du er en positiv å en kuling synes jeg ønsker deg alt godt og en fantastisk riktig god kveld <3

  Svar
 15. Jane B

  Litt vemodig å høre at blogg ikke er favoritten lenger og noe du bare oppdaterer «nå og da».. Hehe. Bra at du utvikler deg og prøver nye ting, men synes det er noe helt spesielt når du skriver, det er virkelig ditt talent!! Og jeg tror du tar feil i at folk ikke har stor interresse av å lese blogg lenger, de har jo fortsatt høye lesertall. Men hva vet jeg, skjønner jo at bloggen sikkert ikke blir å vare stort lenger, og det er det vel bare å innse.. Litt teit at jeg nesten blir litt lei meg av tanken, haha.. Men har fulgt deg her i alle år og synes du formulerer deg aller best når du skriver, du skriver på en helt spesiell måte. Virkelig. <3

  Uansett, bra video, koselig å føle at man kommer litt «mer inn på» deg på en annen måte:)

  Svar
 16. j18

  Hva heter ansiktsvasken du bruker? Du har så utrolig fin glød i ansiktet!

  Svar
 17. elise

  Som sagt, du er livsviktig for barn og unge, og for influencere generelt.
  Men vi trenger deg, og dette valget likte jeg veldig godt … 🙂

  Svar
 18. tmr

  Amen!

  Svar
 19. Kristin

  Men opp i alt dette så ser du heldigvis hvem som står ved din side i tøffe stunder og hvem som henger seg på for klikk.
  Er ikke alt du skriver jeg er enig i, men det er det ikke med noen jeg møter i hverdagen min heller. Men aldri kunne jeg noen ganger hengt ut et menneske for egen vinning. Det er så smålig og ekkelt at jeg blir uvel.
  Og når det kommer til Kristin så lever hun jo av å henge ut mennesker i videoene sine, der hun roper og brøler som en tulling for å få klikk, når lommeboka begynner og skrante.

  Og alle «venner» av deg som henger seg på, men for all del ikke personlig mot deg, men fordi de vil gjøre det i «beste» mening. Hva slags venner henger deg ut på nett i beste mening? Ingen. De tar opp tlf å ringer deg. Drar innom deg. Står sammen med deg i stormen selv om de kanskje ikke er enige. De drar deg ikke ned i driten og mener de vil deg vel.

  Kjære Jenny. Du vil tråkke feil mange ganger framover. Men hvem gjør ikke det? Det er helt greit. Du gjør mye bra. Husk det.
  Og så må kanskje foreldre snakke med barna sine om de er så bekymret for hva de leser på nett. Lære barna sine at det er OK å være annerledes, at selv om det står på nett er det ikke sånn det nødvendigvis må være.

  Så får vi egentlig håpe på at denne stormen får deg til å se hvem som er der for deg og hvem som ikke er det.

  Hilsen en mamma som lærer barnet sitt om respekt for seg selv og andre.

  Svar
 20. Milla

  Du har en god sjel og det syns rett igjennom. Du har vokst, og vokser så mye for tiden. Håper ikke du lar dette stoppe deg! ❤️

  Den viktigste kjærligheten i livet er den du gir, ikke den du får, og du har gitt oss så mye kjærlighet at jeg følte for å gi litt tilbake!❤️

  Svar
 21. Emy

  Enig!
  Godt sagt!
  (Y)

  Svar
 22. vilde

  DIGGER at du står opp for det du mener og dropper Jenny Beans. Det står respekt i å gjøre noe sånn faktisk

  Svar
 23. Tom Kåre

  Klapp igjen kjeften din

  Svar
 24. silje

  Stå på! Du er vår store inspirasjon og vi vet hva bra du har gjort. Du står sterkt uansett hva så kommer og vi heier på deg. Er du redd for å falle så er vi her for å ta deg i mot! Du er ett veldig ekte menneske med så masse fine følelser, å det er så fint å ha noen som deg i media så viser nettopp dine helt ekte og egne følelser. Det er det ikke så mange som gjør desverre. Du inspirerer! ❤️

  Svar
 25. Emma

  Stå på Jenny! Du er bare et menneske, og alle kan gjøre feil!❤️ Du har alle følgerene dine i ryggen, du inspirerer så mange hver dag med ditt mot. Din vilje og din kjærlighet! Du er helt fantastisk! Aldri glem det❤️❤️

  Svar
 26. Anna

  Hvor ofte vasker du håret? 🙂

  Svar
 27. Madelen

  Elsker deeeeg! Du er en stor inspirasjon

  Svar
 28. Benedicte

  WIIIIII <3 Smilte gjennom hele videoen, så stolt av hva du har gjort!!!
  Setter ubeskrivelig stor pris verdiene dine, pågangsmotet ditt!!!
  Håper du får det fint offlline vakre deg<3

  Svar
 29. My

  JENNNNYYYY… Seriøst, jeg vet ikke om jeg takler at du ikke skal blogge herregud.. tror du at du kommer tilbake før i forhold til å være her for oss?

  Svar
 30. anonym

  Godt og ondt er det i oss alle. Men valgene vi tar er det som forteller oss hvem vi er.

  Svar
 31. Heidih

  Kjenner meg litt igjen! tror jeg skal prøve å loge av litt selv.. Lykke til ♥️

  Svar
 32. Ronja

  Kjenner meg igjen i alt du skriver!

  Svar
 33. Julie

  Det virker som du har fått et behov for å være spesiell eller unik. Men jeg tror du er helt normal og det er det vi liker med deg oss osm følger bloggen. Det du beskriver her kan jeg selv tenke og føle på og som jeg ser i kommentarfeltet ditt, så kjenner flere seg igjen.

  Svar
 34. Natalie

  💗💗💗💗

  Svar
 35. Sissel Natalie Ulsteinvik

  DU ER RÅ!!

  Svar
 36. Arild Andresen

  Hun er aldeles meg ikke unik. Ser store likheter mellom Jenny og hennes hjernevaska følgere. La oss si de er unike alle sammen. Hun har hjernevaska alle sammen. Så kynisme er vel din beste egenskap Jenny, du eier ikke ydmykhet og empati på samme nivå som andre. Litt underutviklede sjelsevner vil jeg påstå.

  Svar
 37. Kaja

  ❤ ❤ ❤ ❤

  Svar
 38. Elise

  Hold kjeft @Arild, du aner ikke hva det vil si å være som Jenny.Hvis det er noen som er hjernevaska så er det sånne som deg som sitter her og skriver dritt i kommentarfeltet…

  Stå på Jenny, vi støtter deg og dette klarer du xoxo

  Svar
 39. Kristina

  Ååh, gruer meg til det ikke blir mer blogg fra deg!! Skjønner jo nå at det kommer til å gå den veien i løpet av året. Blir spennende å følge med videre, men håper ikke du slutter helt. du er så flink til å skrive 🙁

  Svar
 40. Linn B

  Du blir ikke et bra menneske…Du ER et bra menneske!!!! Hilsen mamma til 3 tenåringer som synes du gjør VELDIG mye bra!!! Det er lov å feile litt innimellom, det er det som er selve livet. Man gjør feil, så lærer man. Ikke at jeg kan se at du har gjort de store feilene heller. Stå på Jenny, og husk vær glad i deg selv

  Svar
 41. Irene

  ❤️❤️❤️

  Svar
 42. TNA

  Du er et godt forbilde for mange❤️
  TAKK!

  Svar
 43. Marita

  😍 😍 😍
  Dette er wow skikkelig STERKT gjort av deg. Elsker deg!

  Svar
 44. Benedicte1

  💗💗💗💗💗💗

  Svar
 45. Tanja

  Fikk helt sjokk da jeg så videoen 🤯 men nå innser jeg hvor utrolig kul og sterk du er som tørr å gjøre dette!
  lykke til 🙂

  Svar
 46. ane

  💗

  Svar
 47. Emmin

  <3

  Svar
 48. AnnaZ

  <33

  Svar
 49. Tone B

  <333 stå på!

  Svar
 50. Sigrid

  Dette klarer du Jenny!!

  Svar
 51. Mia9

  Herregud det blir merkelig å ikke høre fra deg på 30 dager!! Blir litt skummelt for meg også haha… Men ønsker deg masse lykke til <3 <3

  Svar

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *